Welkom

Behoort u ook tot de steeds groter wordende groep van mensen die zich zorgen maakt over de toekomst door alle negatieve signalen om ons heen?

Economische malaise, ontslagen, financiële crisis, gemorrel aan pensioenen en andere zekerheden.

Herkent u zich in een van de onderstaande punten: 

  • Uw baan staat onder druk.
  • U gaat met steeds meer tegenzin naar uw werk.
  • Steeds meer werkdruk en stress-situaties.
  • Uw werk levert u financieel onvoldoende op.
  • Uw pensioen is (straks) onvoldoende om die dingen te kunnen doen die u belangrijk vindt.
  • U bent uw baan al kwijt en ervaart de moeilijkheid van het vinden van een nieuwe baan.

Wij bieden een beperkt aantal personen een unieke mogelijkheid om financieel onafhankelijk te worden van hun loondienstverband. Mensen die vrijheid en onafhankelijkheid belangrijk vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in een van de meest innovatieve marketing-concepten: Netwerk Marketing. Zeer uniek maar voor de meeste mensen geheel onbekend.

U gaat samenwerken met een groep gemotiveerde mensen voortkomend uit een grote verscheidenheid aan beroepsgroepen: ondernemers,  verpleegkundigen, onderwijzers, huisvrouwen, artsen, ambachtslieden, makelaars, studenten, en nog veel meer. Voor nagenoeg iedereen van hen was onze werkwijze onbekend, waarschijnlijk is dat voor u ook zo.

Uw activiteiten zullen o.a. gaan bestaan uit het begeleiden en ‘inleren’ van nieuwe collega’s. U gaat kennis die wij u leren overdragen op deze nieuwe collega’s. U wordt in die zin een mentor / coach voor deze mensen en u helpt hen bij de opbouw van hun nieuwe inkomstenbron. U gaat hen leren hoe zij eveneens een specialist op het gebied van Netwerk Marketing worden.U doet dit niet alleen – maar samen met een Team van professionals.

Lees verder en ontdek of u voldoet aan het profiel van de kandidaten die wij zoeken.